Тази сутрин попаднахме на доста шокиращи кадри в световните медии. На тях една от любимите ни звезди от култовата група Spice Girls изглежда меко казано стресиращо. Става дума за чаровната Мел Би, която от години развива солова кариера, но и често говори за неуспехите си в любовта публично.

Именно една от тежките ѝ връзки, в които е имало и домашно насилие, е вдъхновила новия ѝ проект. Певицата пусна видеоклип с доста брутални сцени, изобразяващи жестокостта на домашното насилие. Във видеото Мел Би е с множество рани и синини, а лицето ѝ сякаш плува в кръв. Тя се опитва с последни сили да избяга от половинката си, която обаче все я настига и ѝ наняса нови и нови удари. Видеоклипът е обвързан с кампания, която е в подкрепа на жените, жертви на домашно насилие.

Самата певица обаче нееднократно се е оплаквала от бившия си съпруг Стивън Белафонте, че ѝ е посягал. И че разводът с него бил изключително труден. Той и до днес не спира да отрича, че всичко това е измислица, но Мел е категорична, че някогашният ѝ любим се е отнасял брутално с нея.

Видеоклипът показва и лъжливата картинка, която виждат всички отстрани, а именно мъж и жена, безкрайно щастливи и погълнати от любовта си един към друг. Но щом вратата се затвори, насилието взима връх над всички чувства.

И въпреки че Мелани Би отново е намерила любовта, тя споделя, че поне година след развода си със Стивън не е позволявала да бъде докосване и целувана от нито един мъж, защото страхът от насилие не я напускал нито за миг.

Четете още: За болката по наследство в кралското семейство: Принц Хари с ново бомбастично интервю