Азис е известен не само с божествения си глас и харизма, но и с непоклатимия си характер. Той е различен още от самото начало на кариерата си и ще бъде такъв до края. Това показва певецът с поведението си и с начина, по който изглежда, а знаем, че само той умее да провокира. Дори и когато е с мъжко облекло, светът отново е скандализиран.

Ромският славей също така е от артиститие, които поддържат изключително топла връзка с феновете си, благодарение на социалните мрежи. Затова той използва трибуната на Инстаграм, за да даде обяснение по повод най-новия си видеоклип. И въпреки че песента вече има почти 800 хил. гледания само за ден и певецът получава безброй похвали за нея, той все пак реши да отговори на въпроса защо е решил да заснеме видеото, облечен в рокля. След като преди години се отрече от дамските дрехи и промени стила си на обличане изцяло. Вижте какво сподели самият той:

View post on Instagram
 

"Защо с рокля ли? Защото АЗ така съм преценил! Ако не ви харесва,гледайте онези, които носят панталони.Е да де, ама не докосват душите както АЗ... Знам! Тогава нямате избоор! А за всички, на които не им пука как съм облечен-Обичам ви хора! Радвайте се на песента ми и бъдете със западен начин на мислене, както се вижда от гледанията на песента! Рокли или панталон, няма никакво значение.Единствено музиката, която правя е важна и тя остава в историята на българската култура десетки години вече! Кой друг може да се похвали с това?!"

View post on Instagram
 

Четете още: Лео взриви мрежата с тези думи за смъртта на Миро