Лео взриви мрежата с тези думи за смъртта на Миро

15 май 2021 | 14:20
11304
1
снимки: Instagram
1

Лео, който преди години нашумя като лъчезарния италианец в къщата на Биг Брадър, трудно сдържа мъката си през последните дни. Причината за това е смъртта на Миро, който бе победител във втория сезон на риалити формата и с когото остана близък приятел през годините. Ето и думите, с които кулинарът отправи публично към него:

"БАТЕ БАТЕ ".... това са думите, които винаги сме казвали!! срещнахме се през 2005 г. и от този момент останахме приятели и винаги си помагахме!

Винаги си давал сърцето си да помагаш на другите, винаги си подавал ръка на нуждаещите се.......

Сега ще останеш съобщенията ни в чат, телефон и някаква гласна, която никога няма да ми позволи да забравя гласа ти!! ти беше ′′ страхотен ′′ брат... точно както в онази реалност, която ни направи приятели и никога не мога да мразя, дори след загубата на финала, точно срещу теб..... защото заслужи този финал, но не заслужаваше края на живота!!

Миро, Биг Брадър

Знайте, че ние ще се погрижим за Кейт и вашето дете, ако имаме нужда... сега почивайте в мир.... и не забравяйте.... да спечелите тази реалност означава да спечелите любовта на много хора и италиански приятел!!

ТИ ЩЕ БЪДЕШ НАШИЯТ ГОЛЯМ БРАТ!!БАТЕ БАТЕ... липсваш ми и знай, че няма да те забравим.. и ти обещавам, че както всеки капитан на футболния му отбор прави всяка игра, която играем, ще бъде посветена на теб и огромното ти сърце, което имаше... това сърце, което може би беше твърде голямо... наистина ПРЕКАЛЕНО МНОГО!!! Почивай в мир".

Четете още: Красавици от класа: Вижте Андреа, Михаела Филева и Диляна Попова като абитуриенткиОще по темата

Коментари

1 мдаа
  15 май 2021 | 19:59 отговор
 

Много съжалявам за този чонек, но благодарение на него разбирам колко сме незначителни повечето от нас. Какво ме интересува всъщност?

 

Добави Коментар

Най-четени