8 любопитни факта за бебето на Меган и Хари, които са ясни още преди да се е родило

Цял свят е в нетърпеливо очакване на бебе номер 2 в семейството на принц Хари и Меган Маркъл. Припомняме ви, че херцозите съобщиха благата вест, че чакат дете точно в Деня на влюбените, а малко след това стана ясен и полът му. Малкият Арчи ще стане батко на момиченце, което се очаква да се роди в началото на лятото. Но какво друго знаем за все още неродената дъщеря на Меган и Хари? Ето няколко любопитни факта:

Датата за обявяването на щастливата новина съвсем не е случайна

При херцозите на Съсекс няма нищо случайно. Всяка стъпка е много прецизно обмислена, дори и когато става дума за точния момент за съобщаване на голяма новина. Те споделиха със света, че очакват второ бебе точно на 14-и февруари. При това не само защото е денят, в който светът празнува любовта. В този акт има огромна сантиментална стойност, тъй като в миналото принцеса Даяна съобщи на същата дата, че е бременна с Хари.

Как ще се казва?

Мигът, в който светът научи, че Меган и любимият ѝ очакват момиче, се появиха всякакви предположения как ще бъде кръстено. Разбира се, двойката не издава кое име е избрала и така ще остане до самото раждане, но едно мнозина са убедени, че то ще бъде кръстено на покойната си баба - Даяна.

View post on Instagram
 

Каква ще бъде фамилията му?

Първородният син на Меган и Хари носи името Арчибалд, а останалите имена са Маунтбатън - Уиндзор. Същите ще носи и сестра му.

На кое място ще бъде сред престолонаследниците?

Принц Хари може и да е напуснал кралското семейство, но истината е, че все още не е загубил правото си да бъде престолонаследник. Синът му Арчи заема 7-о място по линията за наследяване на трона, а дъщеря му ще бъде на 8-о.

Какво гражданство ще получи?

По всичко личи, че Меган ще роди второто си дете в САЩ, заради което то при всички случаи ще получи американско гражданство. Актрисата е прекъснала процедурата по получаване на британско гражданство, но е възможно дъщеря ѝ да има двойно гражданство заради баща си. Експерти обаче се съмняват, че двойката ще изяви претенции по този въпрос.

Ще има ли титла?

Кралските експерти са единодушни, че вероятността дъщерята на Меган и Хари да получи титла е почти нищожна. Особено след последните изяви на херцозите, в които упорито критикува фамилията. Припомняме ви, че първородният им син Арчи не получи титла, вероятно сестра му също няма да има.

Ще имат ли още деца Меган и Хари?

Още през 2019 г. принц Хари заяви категорично, че с Меган няма да имат повече от 2 деца. Причината за това са измененията в климата. Любопитен факт е, че дядо му, принц Филип, е бил на същото мнение, но Елизабет е успяла да го разубеди, в резултат на което имат цели 4 деца.

Кои ще са братовчедите?

2021 г. е силна за кралското семейство, защото Меган и Хари не са единствената двойка, която ще допринесе за увеличаването на членовете. Бъдещата им дъщеря ще си има чисто нови братовчеди. Припомняме ви, че неотдавна принцеса Юджийн даде живот на първото си дете, а едва преди месец се роди и третото дете на Зара Тиндал. Но дали момиченцето на Меган и Хари ще е в близки отношения с братовчедите си на Острова, за момента можем само да гадаем.

Четете още: Тайната на Кейт Мидълтън е разкрита: ето как успява да издържи цял ден на високи токчета?