7 от най-сексапилните и харизматични актьори от турските сериали (Снимки)

Едва ли има дама по света, почитателка на турските теленовели, която да не е въздишала по някой и друг красавец от любимите ѝ сериали. Дори не е задължително да си горещ фен на турските филми, за да попаднеш в плен на тези чаровници.

За да разтуптим сърцата ви още веднъж, подбрахме за вас седем обаятелни мъжаги от малкия и големия екран на южната ни съседка.

Джан Яман

View post on Instagram
 


Това чаровно момче е родено на 8 ноември 1989 г. в Истанбул. Плод на любовта е на албански емигранти. Те обаче се развеждат, когато е 5-годишен. Джан Яман завършва право и дори практикува известно време професията адвокат, но тръпката по актьорското майсторство надделява и той избира пътя към славата. Първоначално има изяви и като фотомодел, който бързо е забелязан от филмовите дейци. Сред сериалите, в които се снима, са „Любов на инат“, „Горчиво и сладко“ и „Свободен дух“.

Бурак Дениз

View post on Instagram
 


Бурак е роден на 17 февруари 1991 г. в Измит. Подобно на колегата си Джан, неговите родители също се развеждат, когато е на невръстна възраст. Завършва История на изкуствата в университета в Чанаккале, като междувременно се изявява се като актьор и модел. У нас е известен в ролята си на Мурат в сериала „Любовта не разбира от думи“, а също и с ролята на Баръш/Саваш в „Нашата история“.

Баръш Ардуч

View post on Instagram
 


Баръш е роден на 9 октомври 1987 г. в Швейцария. Мести се с родителите си в Истанбул, когато е на 8 години. Учи в спортна академия, където тренира редица спортни десциплини, като плуване, гмуркане, футбол, баскетбол, хандбал, каране на каяк. Зрителите познават Баръш от ролята му на Йомер в „Любов под наем“ и на Кузгун в „Черната птица“.

Чаай Улусойта

View post on Instagram
 


Чаай Улусойта е роден на 23 септември 1990 г. в Истанбул. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна и Херцеговина. Учи ландшафтна архитектура в Истанбулския университет. През 2010 г. грабва титлата „Най-добър модел на Турция“, а скоро след това се снима за сериала „Огледален свят“. Следват изявите му в сериалите „Кварталът на богатите“, „Вътрешен човек“, както и в продукцията на Netflix „Защитникът“.

Фуркан Андъч

View post on Instagram
 

Фуркан е роден на 4 април 1990 г. в Истанбул. Майка му е от Босна и Херцеговина, а баща му от Турция. Познаваме го от главните роли в сериалите „Мерием“ и „Навсякъде ти“.Той е средното от три момчета в семейството. Висок е 1.90 м. и няма как да не остане незабелязан сред своите колеги.

Бурак Йозчивит

View post on Instagram
 


Роден е на 24 декември 1984 г. в Истанбул. Изучава Изящни изкуства в университета „Мармара“. Печели „Най-добър модел на Турция“ и второ място в конкурса „Най-добър световен модел“. Известен е с ролите си в сериалите „Чучулигата“ и „Черна роза“. Днес Бурак има собствена продуцентска къща. През 2017 г. се жени за актрисата Фахрие Евджен, с която имат син.

Къванч Татлъту

View post on Instagram
 


Звездата от сериалите „Перла“, „Забранения плод“, „Север Юг“, „С Русия в сърцето“, „Искрите на отмъщението“ - Къванч Татлъту, е роден на 27 октомври 1983 г. в Адана, Турция. Той е едно от пет деца в семейството. Първоначално се занимава професионално като баскетболен играч. Скоро след това идват предложенията от различни модни агенции да се снимка като модел, за да се превърне накрая в един от най-популяните и обичани турски актьори. През 2016 г. Къванч сключва брак със стилистката Башак Дизер. До днес двамата са неразделни.

Четете още: Топ 10 на най-страстните двойки в турските сериали