21-годишната дъщеря на Снуп Дог – Кори Бродус, сподели откровено в социалните мрежи за последните си битки за психичното си здраве, включително и за скорошния си опит за самоубийство.

В събота, 15 май, тя публикува в Инстаграм снимка с приятеля си и следните думи: "През последните няколко седмици проявих огромна глупост и в един момент се опитах да сложа край на живота си, но ти (обръщайки се към любимия си) и семейството ми наистина ми помогнахте да осъзная, че животът е много повече от материалистични неща... БЛАГОДАРЯ ВИ."

View post on Instagram
 


На следващия ден тя сподели видео, в което описва какво я е накарало да се чувства толкова зле. Кори, чиято майка - Шанте Тейлър, е съпруга на Снуп, обяснява състоянието си с това, че понякога човек се чувства като изгнаник сред обществото, независимо, че може да е роден и в хубаво семейство с привилегии.

"Мисля, че всичко започна още в детството ми", споделя тя. "Израснах с двама светлокожи братя и бях единственият "шоколад" у дома. Бях с наднормено тегло. Получих диагнозата лупус на 6 години и трябваше да взимам стероидни лекарства, които увеличиха теглото ми. Това автоматично се отрази на психичното ми здраве и на самочувствието ми. Непрекъснато бях тъжна и депресирана заради външния си вид."

View post on Instagram
 


"Понякога просто чувствам, че нямам цел тук. Боря се с толкова много здравословни проблеми и ми се струваше, че околните просто не ме разбират, отнасяйки се с мен сякаш драматизирам проблемите си", продължава Кори изповедта си.

Тя разкрива, че е била взела прекомерно количество антихистамини и казала на леля си по телефона, че мрази живота си. След това Кори прекъснала внезапно разговора си с нея и се озовала в болнично заведение за детоксикация. Впоследствие имала среща с психотерапевт за оценка ва психичното ѝ състояние.

View post on Instagram
 


Кори признава още, че това не е бил първият ѝ опит за самоубийство, допълвайки, че прекарването в лечебното заведение ѝ е помогнало много да оцени подкрепата и любовта на най-близките си хора, включително и на своя приятел Уейн Дуйс, с когото излиза от две години, и да благодари на всички тя, че винаги са край нея.

View post on Instagram
 


"Докато бях там, започнах да оценявам всичко", продължава тя. "Никога не съм мислела, че ще седя в здравно заведение след опит за самоубийство, и фактът, че съм там, ме натъжи."

Засега Снуп Дог не е коментирал нищо относно случая с дъщеря си, но е факт, че той постоянно споделя мили бащини послания в социалните мрежи, отправени към детето му.

През септември 2019 г. рапърът публикува сладка снимка на Кори, на която дъщеря му е облечена в красива бяла рокля.

View post on Instagram
 

Четете още: Скандално объркан: Синът на Фийби от Приятели мислел, че Дженифър Анистън му е майка