Тя разкри коя йога поза ѝ носи по-изпепеляващи оргазми

Юлия Пугачева е бивша тенисистка, която в момента се е отдала на инфлуенсърство в Instagram. Горещата Юлия е доста откровена и дори разкри, че йога ѝ помага да бъде по-добра в леглото и да се наслаждава на повече оргазми.

“Това е толкова стара практика, а дава невероятен положителен ефект върху тялото и ума. Когато открих, че има различни пози, които помагат за преживяванията в леглото, бях скептична, но реших да опитам. Малко след това видях разликата, беше невероятно” - разказва Юлия на своите 1,1 милиона последователя в Instagram.

View post on Instagram
 

Моделката сподели и коя е любимата ѝ комбинация от пози, а добрата новина, е че тя е изключително лесна за изпълнение. “Стартирането на практиката ви с позицията “котка-крава” ще ви помогне да отпуснете мускулите си и същевременно с това да заредите тялото си с повече енергия” - споделя Юлия.


“Тази поза активира и тазовото дъно, което помага на дамите да получат оргазми. Аз я практикувам всяка сутрин и съм я превърнала в част от сутрешния ми режим, като пиенето на кафе, например” - допълва тя.

View post on Instagram
 


По всичко личи, че нещо толкова простичко би могло да има изключително благоприятен ефект върху сексуалния ви живот. Бихте ли опитали?