Топ красавици! Вижте дъщерите на Соня Немска и Ванко 1 като абитуриентки (снимки)

Цял отбор от деца на известни личности завършват училище тази година! След като вчера ви показахме дъщерята на Бони като абитуриентка, днес е ред на други две страхотни красавици - наследниците на Соня Немска и Ванко 1.

Рая, която е щерка на фолкдивата, заложи на изключително стилен тоалет, който подчертаваше аристократичната ѝ хубост. Певицата не пропусна да се похвали с порасналото си момиче, като публикува няколко кадъра с нея в социалните мрежи. Рая беше издокарана в дълга бежова рокля с интересен силует. Соня Немска пък реши да изпрати дъщеря си на Бала, облечена в очарователна лилава рокля. Без съмнение младото момиче е наследило хубостта на майка си, но по какъв път ще поеме след завършването - все още не знаем.

View post on Instagram
 

Друга звездна щерка, която засия в абитуриентската нощ, бе порасналото момиче на рапъра Ванко 1. Младата хубавица, Ивана, е заложила на по-секси визия, като е избрала къса сребриста рокля от лъскава материя. Тоалетът в комбинация с високите сандали, подчертава безкрайните крака на абитуриентката, която може да се похвали и със страхотен тен. От постовете на Ванко 1 в социалните мрежи виждаме, че фолкпевецът Илиян се е погрижил за доброто насторение на бала на Ивана.

View post on Instagram
 

Четете още: Лияна с изненадващо признание - ще има ли сватба?