Да! Има представителките на два зодиакални знака са доста по-сексуални от останалите. Доказва го науката. Те са по-смели във фантазиите си и по-страстни.

Първото място, разбира се, е отредено за жените Скорпиони. Предполагам, че за никого не е изненада, че това са наистина доста страстни натури.

Въпреки недоверчивостта и подозрителността си, те с радост ще ви тестват в сексуален план, ако им се отдаде случай. И трябва да сте сигурни, че хич няма да ви бъде скучно. Бъдете готови да получавате палави съобщения, намеци и закачки по всяко време от деня. Ще получите див и горещ секс, преживяване, което няма да забравите.

Другият също толкова палав знак е Овенът. Жените Овни, управлявани от Марс - планетата, която отговаря за нашите сексуални влечения, обичат да се забавляват под чаршафите. На макс. Силно енергични, с репутация на смелчаци, подгответе се за спонтанност, когато се споделяте интимно с Овни. Известни са с остроумието си и с мръсните си шеги.

За разлика от Скорпиона, който предпочита емоционалната привързаност, когато става въпрос за неговите сексуални партньори, Овните са доста независими и с радост ще запазят доверен списък с „приятели” само за секс. И никога не биха отказали на свалката за една нощ.