Еха! Бащата на Николета Лозанова - пълно копие на Бандерас (снимка)

Много мъже по цял свят въздишат по нашата красавица Николета Лозанова, но тя завинаги ще обича истински само един. И не, днес не говорим за Ники Михайлов или някой друг, а за мъжа, на когото плеймейтката се обясни в любов с изключително трогателно поздравление.

Става дума не за кого да е, а за бащата на моделката, който вчера имаше рожден ден. Ни Ло се възползва от случая, за да го поздрави и да демонстрира изключително топлите с чувства към него публично:

"Днес рожден ден има първият мъж, когото съм обичала, и който никога няма да спра да обичам. Онзи, който ми показа и ме научи какво значи мъж с главно "М" и с безкористна обич към мен - ТАТКО! Бъди здрав! Постиженията ти са факт, сега просто се наслаждавай на живота с абсолютно удовлетворение!", написа развълнуваната Николета.

Разбира се, тя не пропусна и да публикува снимка на родителя си, а ние с изненада установихме, че бащата на Лозанова поразително прилича на холивудския секссимвол Антонио Бандерас. И вие ли намирате стряскащата прилика помежду им?

Четете още: Вижте новата миска на Рачков