ВИП Брадър се завръща - ще пусне ли Гала Мари да влезе в къщата?

След дълга пауза феновете на култовото шоу "ВИП Брадър" отново имат повод за радост. От близо месец се носят слухове, че най-гледаното телевизионно риалити се завръща на екран!

Говори се, че ръководството на Нова телевизия обмисля нов сезон на шоуто, като отговор на конкурентите им, които обявиха, че подготвят завръщане на предаването "Сървайвър" след дългогодишна пауза. Според някои Големият брат ще измести "Игри на волята" през есента догодина, а вече знаем и имената на първите сигурни участници. В средите се шушука, че това са слънчевата Джуджи и дъщерята на Гала - Мари Константин, които тази седмица участваха и в "Черешката на тортата". Припомняме ви, че Мари бе големият победител в кулинарното шоу и очевидно вече се подготвя за телевизионна кариера.

View post on Instagram
 

Разбира се, екипът на "ВИП Брадър" включва в подготовката и безопасността на участниците, свързана с пандемията от Ковид-19. Говори се, че всеки от тях ще бъде задължен да си направи тест, а след това да се изолира преди старта на шоуто.

Припомняме ви, че последният излъчен сезон в България на Големия брат бе през 2018 г., а след това Нова телевизия не е подновявала заплащането на лиценза. Сега обаче изглежда, че екипът обмисля сериозно да върне успешната продукция на екран, а това ще е 23-ият сезон за страната ни.

View post on Instagram
 

Четете още: Дара наду силиконов бюст? (снимки)