Намери ли отново любовта жената, която плени сърцето на Боян Петров? От началото на пандемията до днес Радослава Ненова работи като доброволец в ковид отделението на Александровска болница, където не спира да доказва отдадеността си на каузата да помага на другите и го прави неуморно. Всеки ден и всяка нощ тя се бори за живота на пациентите, като съдейства на лекарския екип на сто процента.

Говори се, че в този така тежък за всички момент, когато Радослава се е посветила изцяло на каузата, най-неочаквано е срещнала и любовта за първи път, след като Боян Петров изчезна в опит да изкачи връх Шиша Пангма през 2018 г. По непотвърдена от нея информация, новият ѝ любим е уважаван хирург, който бил безкрайно впечатлен от всеотдайността ѝ към пациентите и силният ѝ дух. Не след дълго искрата на любовта пламнала помежду им и въпреки че се стараели да не афишират връзката си, тя не останала тайна за персонала на болниците, медицинския екип и дори за пациентите.

Говори се, че Радослава е безкрайно щастлива с новия мъж до себе си, а романсът им продължавал повече от година, като преди няколко месеца си подарили почивка на екзотична дестинация заедно.

Четете още: Гореща танцьорка със смесена кръв е новата любов на Люси Дяковска?