Гореща танцьорка със смесена кръв е новата любов на Люси Дяковска?

14 юни 2021 | 14:05
59304
3
Снимки: Instagram

Люси Дяковска има нова любов в лицето на гореща секси танцьорка, която е срещнала в Германия. С романтичната новина се похвали самата певица в социалните мрежи миналата седмица. Тогава тя публикува снимка с новата си любима, придружена с текст на английски език: „Здравей, живот, здравей, любов”.


Новата приятелка на родната звезда носи жаркото име Марсела, което издава, че произходът ѝ най-вероятно е испански, а кръвта ѝ е смесена. Двете влюбени дами се запознават в Германия, а самата Марсела Люси лично избрала да участва в най-новото ѝ видео, което скоро направи с групата си „Ноу ейнджълс”.

Песента е кавър на парче от преди 19 години, а видеото определено провокира с откровените лесбийски сцени между българката и нейната екзотична избраница. Сред най-скандалните сцени между двете са тези, направени в леглото, докато двете си разменят интимни ласки.

Клипът излезе преди няколко дни, като първоначално се смяташе, че Марсела само изпълнява ролята на гадже на Люси, без да има реални любовни отношения с нея.

После обаче певицата поясни, че действително е близка в партньорката си в клипа. Тя написа на английски в профила си в Инстаграм: „Обичай и бъди обичан. Ние сме тези, които сме, и е важно да го приемем!”. Тези думи бяха коментар към кадри на Дяковска с Марсела.


Марсела е популярна танцьорка и модел в Германия. Тя е участвала в десетки реклами, концерти и клипове там. Изглежда не винаги си е падала по собствения си пол, защото има две деца – момиче и момче, които много приличат на нея, само че са с по-тъмна кожа и очевидно имат африканска кръв. Децата на моделката също вече се изявяват в рекламни клипове.

Досега 45-годишната Люси е имала много любовни разочарования, като най-известната ѝ връзка е с брадърката Камелия, която изостави певицата заради дъщерята на Йорданка Христова – Ивана.Миналата година се заговори, че Дяковска се е сгодила за софийската си любима, с която се залюби малко след като се раздели с Камелия. Двете дами деляха общо жилище в продължение на години, но преди няколко месеца Люси замина за Германия заради рестарта на групата „Ноу ейнджълс”, с която преди години започна световната ѝ кариера. 

Четете още: Гери-Никол разочарова феновете - пресели се в света на чалгата

Още по темата

Най-четени