Водещият на новините на Нова телевизия Николай Дойнов се ожени. Журналистът се врече във вечна вярност на своята дългогодишна половинка Петя. Двамата си казаха "да" в събота на изискана церемония. Петя и Ники вече са родители на малкия Марко, който в началото на тази година навърши 4 годинки. Младоженците от години живеят заедно, но едва вчера телевизионерът се реши на подпис в гражданското. Затова и колегите му Христо Калоферов и Даниела Тренчева обявиха новината в ефира на телевизията, като наблегнаха на: "Най-после Дойнов се ожени". 49-годишният водещ многократно е споделял, че иска повече от едно дете, тъй като той самият има брат Дойчин, които за разлика от него отдавна има две деца. Дълго време телевизионерът поставяше кариерата си на първо място пред личния живот.

Преди няколко години Ники Дойнов и любимата му Петя направиха още една важна стъпка. Въпреки че влюбените нямат официален брак, те инвестираха в ново и по-просторно жилище. Петя е сред най-загадъчните половинки на масово популярен мъж в България, какъвто е водещият от Нова телевизия. Тя е изкусителна красавица, която точно преди десет години се пробва за миска. По това време Иванова работи като мениджър в комплекс в Слънчев бряг, но заради чара и стройната си фигура решава да пробва късмета си в модните среди.

Прави професионални фотосесии и се снабдява с необходимото за всеки модел порфолио от снимки. През 2008 у нас се организира конкурсът за красота „Лейди България“, който се смята за едно от престижните състезания сред хубавиците. Петя се записва сред кандидатките и е сред първите одобрени, но накрая не взима награда. Днес тя седи далеч от светлината на прожекторите.

Четете още: Родни звезди призовават: Не купувайте! Осиновявайте!