Уау! Ето как изглежда Мария Илиева след раждането (снимки)

Певицата Мария Илиева, която на 24 юни посрещна на бял свят втората си рожба, бе изписана от софийска болница вчера. На мястото присъстваха и журналисти, които случайно уловиха щастливата майка, пишат от HotNews.bg.

Въпреки опита на изпълнителката да се скрие зад огромните си тъмни очила, телевизионната камера успя да я издебне. Според изданието брюнетката се шмугнала доста бързо покрай журналистите, но това не попречило да се забележи, че покрай бременността 43-годишната Илиева се е сдобила с допълнителна порция килограми отгоре.

Тя помолила журналистите, отзовали се на прага на болницата случайно в този момент, да не снимат таткото на новородената София, който бе дошъл да посрещне двете си любими жени, уточняват още от медията.

Както Hotnews.bg писа по-рано, това е синът на покойния бивш кмет на София - Петър Междуречки. До преди няколко дни Илиева упорито криеше новия мъж до себе си и явно ще продължи да го прави.

Ден след като роди дъщеричката си, певицата сподели и първа снимка на бебето. На нея новороденото е облечено в синьо гащеризонче, което подсказва, че малката госпожица износва дрехите на батко си.

View post on Instagram
 

Мария Илиева има 3-годишен син Александър, който е от връзката ѝ с бившия футболист Георги Михайлов.

View post on Instagram
 

Четете още: Русата Златка и Благо Джизъса пред раздяла?