Коцето изповяда чувствата си към старата любов Райна

Фолкпевецът Константин си припомни романтичните години, прекарани в компанията на старата си изгора - певицата Райна. "Забравил съм как изглежда и колко е красива Райна", споделя музикантът пред влогъра Алпер Чочев.

Коцето откровено говори не само за първите си години от музикалната си кариера, свързани с дуетите му с Райна, но и за бурната си любов с нея.

View post on Instagram
 

"Сега усещането ми е само за жена ми, но голяма любов бяхме с Райна", разказва той.

Въпреки че всеки един от двамата са поели по своя път още преди десет години, Коцето не крие, че Райна винаги ще остане в сърцето му заради прекрасните моменти и преживявания заедно.

View post on Instagram
 

Певецът все още си спомня началото на връзката им."Райна бяга от тях, аз я чакам под прозореца. Ходим в София на дискотека, връщам я рано сутринта в Сандански, преди да се събудят техните, и после се прибирах в София", спомня си изпълнителя на "Черна роза" началото на връзката си с Райна.

Около шест години продължава любовния романс между Райна и Константин, станали известни като "пилетата на попфолка".

View post on Instagram
 


В емоционалната си изповед Константин признава, че през последните години е започнал да редуцира участията си и поема не повече от 9-10 в месеца. Доскоро той не се спираше и често отсъстваше често от дома си.

Признава, че голямата му тежест е именно заетият му работен график през годините и малкото време, което е отделял за семейството си до този момент. Затова е и решил да разреди изявите си и да се посвети повече на любимата и децата си.

"Сега свиря Моцарт. В момента съм се захванал с нелекото предизвикателство да науча соната 545", допълва Константин.

View post on Instagram
 


Четете още: Русата Златка и Благо Джизъса пред раздяла?