Автор
Кристина Кирова

Неочакван обрат: Уилям и Хари ще си направят тайна среща

Принцовете Уилям и Хари най-накрая ще се срещнат и ще поговорят на четири очи, съобщи британският таблоид "Дейли мейл". Това ще се случи точно след откриването на статуята на покойната им майка утре. Цял свят очаква с нетърпение събитието, не само за да почете принцеса Даяна, но и за да види как братята ще застанат рамо до рамо и ще загърбят всички противоречия.

Припомняме ви, че отношенията между Уилям и Хари се влошиха драстично още през март 2019 г., когато разделиха бизнеса си. През следващите месеци настъпиха още по-тежки събития, които белязаха братската им връзка и според източници двамата не поддържат контакт, особено след емигрирането на Хари. След интервюто пред Опра Уинфри пък Уилям се обяви твърдо срещу думите на брат си и в медиите упорито се тиражира твърдението, че е бесен и крайно разочарован. Не е тайна и че херцогът на Кеймбридж не симпатизира на съпругата на Хари - Меган Маркъл.

Кралски експерти са убедени, че херцогът на Съсекс е признал пред кралското семейство, че е допуснал някои грешки и сега е готов да разговаря с брат си, което ще се случи още утре. Въпреки че Уилям подхожда с резерви, тъй като е притеснен от съмнението, че всичко което си каже с Хари, може да стигне до американските медии. Много е вероятно братята да не успеят да загърбят напълно враждата си през следващите дни, но едно е сигурно - първата крачка ще бъде направена.

Четете още: Каузата, която коства живота на принцеса Даяна