Азис най-сетне показа дъщеря си. Той качи мил семеен кадър, на който е заедно с Рая и от вълнение дори обърка дните от седмицата, като честити на феновете си понеделника в днешния вторник, отбеляза Hotnews.bg.

Гордият татко досега зорко пазеше детето си далеч от светлините на прожекторите, но преди седмици в медиите изтекоха снимка на красивото момиче на купон в родния град на баща ѝ Костинброд. Явно те са накарали певецът сам да вдигне завесата около личния живот на щерка си и да я покаже за сефте.

Решението веднага се хареса на почитателите, които отбeлязаха колко е пораснала Рая и в каква прекрасна госпожица се е превърнала.

Краля на фолка се сдоби с наследничка през 2007 г., а новината предизвика масово вълнение. Цели 15 години Рая Боянова рядко се появяваше в публичното пространство, а татко ѝ я пазеше далеч от всякакви любопитни очи. Освен информация, че учи в елитно училище, нейни снимки в интернет липсваха. Азис е оставил възпитанието на девойката изцяло в ръцете на майка ѝ Галя, за да я държи далеч от изкушенията на шоубизнеса.

Според вестникарски публикации обаче, младата дама го изненадала, като пожелала за подарък за предстоящия си 15-и рожден ден известният ѝ татко да ѝ купи... силиконови гърди. Васко, който го дава много разчупен пред камерите и сам е претърпял десетки хирургически интервенции, включително и широко рекламирано увеличаване на члена, реагирал обаче като същински баща-тиранин и категорично отказал да изпълни желанието на щерка си.

View post on Instagram
 


Четете още: Маги Желязкова на 47 разгорещи страстите с дупе на богиня (Снимка)