Маги Желязкова на 47 разгорещи страстите с дупе на богиня (Снимка)

06 юли 2021 | 14:56
3165
2
Снимки: Instagram
2

Маги Желязкова така нагорещи страстите в социалните мрежи, че чак пушек се вдигна, а причината е, че се пусна полугола и накара мъжката част от последователите си да получат сърцебиене, пише "Блиц".

"Спи. Мечтай. Събуди се. Действай. Мисли. Бори се. Побеждавай. Спи. Мечтай", написа тя под горещата снимка, а реакциите, които получи, очаквано са повече от ласкателни.

47-годишната бивша моделка показва не за първи път в каква перфектна форма се намира и колко атлетична и здрава е фигурата ѝ. Брюнетката, която всеки ден се поти във фитнеса, често сваля дрехи и задръжки, за да покаже колко добре оформени части на тялото си има.

Четете още: Фолкдивата Мария изпоти мъжете с горещо видео от плажа

Още по темата

Коментари

2 Бивш от НСГП
  06 юли 2021 | 15:49 отговор
 

За по Грозна Мангал Маймуна. !!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Съвсем че наскоро попитахме една дама 73 набор у пернишкио квартал изток - що видиш на снимка. БРУТАЛНО ГРОЗЕН МАНГАЛ - ЧЕ ДАЖЕ Е С НЯКАКВО МНОГО ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ У СУРАТ. msbrico - надежда.

 
 
Бивш от НСГП
06 юли 2021 | 15:50

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
Бивш от НСГП
06 юли 2021 | 15:50

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка.

1 Бивш от НСГП
  06 юли 2021 | 15:33 отговор
 

Че тая на живо и без грам и грам фотошоп ако я видиме че е по голема маймуна от Баш Мангал азис. !!! азис направо ги убивам !!! Снимка.

 
 
Бивш от НСГП
06 юли 2021 | 15:39

Че за магделена мария майкя аме не на исус искариотски.

Добави Коментар

Най-четени