Вижте тайнствения милионер, на когото Жаси от ‘Сделка или не’ роди три деца

Помните ли русата сексбомба Жасмина Тошкова - Жаси от "Сделка или не". Блондинката изчезна от светския небосклон, след като реши да създаде семейство и да стане майка, пише "Блиц".

До този момент не беше показвала богатия си приятел, който успя да я откаже от славата и амбициите ѝ за телевизионна кариера. Тези дни обаче атрактивната дама благоволи да открехне завесата към спалнята си и да покаже на последователите си в социалните мрежи кой е тайнственият мъж до нея.

View post on Instagram
 

Досега бе известно само, че партньора на Жаси е сириец на име Ариф. Откакто двамата са заедно Жаси нито веднъж не бе споделяла снимки с него. До този момент.

От споделените фотоси на профила ѝ в Инстаграм става ясно, че чаровната блондинка и любимият ѝ са на морска почивка, каквато подобава на богаташка съпруга - на яхта, със скъпо шампанско и гурме специалитети. Самата Жаси е видимо променена от времето на шоуто по Нова тв, но за сметка на това пък броят на почитателите ѝ расте впечатляващо бързо.

View post on Instagram
 


Но да си дойдем на думата. Ариф Маджид, или Хари, както го наричат близките му, е сириец и е син на Зеки Маджид. Известно е, че последният собственикът на фирмата, която държи правата за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба "Nordsee" и "Дънкин Донътс". Найс, а?

Жаси и Ариф посрещнаха първата си рожба през 2014 г. През следващите две години семейството се сдоби с още две.

View post on Instagram
 

Четете още: Ашли Греъм е бременна за втори път