Като нов е! Владо Пенев най-накрая се раздели с брадата си! (Снимки)

Актьорът Владимир Пенев се раздели с дългогодишната си брада и заприлича на младеж! Звездата на Народния театър е подстригал и косата си и сега изглежда точно така, както го помним отпреди години.

След като актьорът сподели снимка с новия си външен вид, феновете избухнаха със суперлативи. Всички са единодушни, че 62-годишният им любимец без брада е доста младолик и че е свалил поне 15 години от възрастта си.

View post on Instagram
 

"Страхотен", "Еха, нова визия", "Разликата е удивителна", "Много сте хубав и чаровен без брада", гласят част от коментарите под фотото.

“Не сте мръднали, г-н Пенев! Същия сте си без брада от времето на “Под прикритие”, пише почитателка на актьора под кадъра с новата му визия.

View post on Instagram
 

Напълно възможно е Марта Вачкова, с която актьорът дели един покрив, да има пръст в пълната му промяна, шушукат в мрежата.

Именно заради криминалния сериал на БНТ и образа, който изигра в него - на инспектор Попов, той пусна брада през есента на 2015 г. Остана с нея и в образа на професор Цонев в лекарския сериал “Откраднат живот”.

След финала му. актьорът си взе заслужена почивка В началото на месеца замина за Варна и често показва с кадри в социалните мрежи красиви гледки от Черноморието.

Пенев променя рязко външния си вид, като се разделя с брадата си, не за първи път. Той отново го направи преди две години по същото време.

View post on Instagram
 

Четете още: Алисия се похвали с нов силикон (Снимки)