Автор
Ева Григорова

Кейт снима: Принц Джордж стана на 8! Вижте скритото му послание към покойния принц Филип

Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха нова снимка на сина си принц Джордж по случай 8-мия му рожден ден.

Наследникът на престола е заснет на капака на Landrover Defender, а автомобилът е любимото возило на покойния му прадядо - принц Филип.

По традиция фотосът е направен от Кейт Мидълтън и е заснет в един от многото домове на семейството Amner Hall в Норфолк.

View post on Instagram
 

По-наблюдателните почитатели на кралското семейство веднага забелязаха и тениската на принц Джордж. Тя е на британската модна марка John Lewis и е на достъпната цена от 10 паунда.

Кейт Мидълтън, която е любител фотограф, често снима децата си по различни поводи. Професионалисти в областта отбелязват, че е успяла да открие чудесен начин да отдаде почит на принц Филип с портрета за рождения ден на сина си.

Припомняме, че херцогът на Единбург почина през април, малко преди да навърши 100 години. Той често караше своите любими Land Rover-и, а по време на погребението му неговият ковчег бе откаран на специален автомобил, създаден по негов дизайн.

View post on Instagram
 


Празненството за рождения ден на принц Джордж ще се състои в двореца Кенсингтън, но кралското семейство не е разкрило детайли за партито. Кейт Мидълтън обаче неведнъж е споделяла, че обожава тя сама да приготвя тортите за своите деца и това и доставя истинско удоволствие.

View post on Instagram
 


Тази седмица пък в британските медии се появиха твърдения, че е възможно херцозите на Кеймбридж да предпочетат да не публикуват празнична снимка на сина си, поради подигравките в интернет, които той срещна наскоро. Както вече писахме, множество онлайн тролове публикуваха подигравателни коментари относно облеклото на принц Джордж по време на финала на европейското първенство по футбол.