Бременна ли е Мария Шарапова? Този въпрос се върти в публичното пространство след снимки от лятната почивка на тенисистката с любимия ѝ Александър Гилкс.

За разлика от много популярни личности, двамата избраха да посетят Хърватска, която не е сред най-предпочитаните летни дестинации от звездите. Вероятно са избрали мястото не толкова заради нощните забавления и лукса, колкото заради изумителната природа и историческите находки, които могат да бъдат забелязани там. Шарапова сподели няколко невероятно красиви кадъра в Инстаграм, но един от тях определено озадачи феновете на тенисистката.

View post on Instagram
 

На снимката тя е облечена в дълга, лятна, широка рокля, която не очертава извивките на тялото ѝ, но сякаш и не прикрива бременното ѝ коремче. Напълно е възможно да е имало вятър и позата, в която е застанала Шарапова, да спомагат за оптическа илюзия, но любопитното е, че и на останалите снимки спортистката изглежда бременна. Или поне не в тази топ форма, в която сме свикнали да я виждаме.

Мария не е коментирала дали наистина в утробата ѝ расте бебе до момента. Факт е обаче, че тя истински се любува на липсата на тълпи от туристи.

View post on Instagram
 

Четете още: Наталия Кобилкина преследва Мария Бакалова