Еха! Гаджето на Папи Ханс разтуптя сърцата на мъжете (Снимки/Видео)

След като привлече погледите върху себе си с участието си в най-новия клип на Папи Ханс към песента "Моряк", чаровната половинка на музиканта - Сара Драгулева, се превърна в една от най-атрактивните дами в социалните мрежи.

View post on Instagram
 


"Ако се питате защо си отиваме толкова, това е, защото е истина. Тя е моето вдъхновение, моята любов, моят спътник и партньор. Сара", написа наскоро изпълнителят на профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Неотдвана Папи Ханс и любимата му споделиха сладки моменти от лятната си ваканция в Испания, където отидоха за няколко дни с компания. Разходки, вкусна храна, коктейли, забележителности и красиви залези бяха сред топ интересните неща, които Папи Ханс споделяше в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

Сега обаче двамата разпускат на родното Черноморие, и по-точно - Лозенец. Актрисата публикува няколко горещи кадри в Инстаграм, на едно от които позира по бански с леопардов десен от две части, разкриващ за пореден път разкошната ѝ фигура и сексапил.

View post on Instagram
 

"По-добре главата ти да е в облаците, за да знаеш къде си, а след това да вдишаш чистия въздух и да мислиш, че си в Рая", пише 24-годишната Сара към фотото.

За връзката между Папи Ханс и Сара се заговори още по време на първия локдаун, когато Константин дебютира в TikTok. Тогава тя бе чест "гост" във видеата му, но нещата постепенно са се задълбочили.

View post on Instagram
 

Четете още: Културистът, който се превърна в жена, шокира с новата си любов (Снимки)