Културистът, който се превърна в жена, шокира с новата си любов (Снимки)

Скандалният културист-гей Тихомир, който нашумя с участието си в риалити шоуто на bTV "Фермата", се похвали с новата си любов.

View post on Instagram
 

"Искам официално да съобщя, че съм във връзка с моята нова любов Емили. Тя бе човекът, който ми помогна да открия своята идентичност, а именно, че съм транслесбийка", сподели бившият мускулест мачо, който неотдавна се подложи на операция, за да се превърне в блондинката Мелиса.

Двете влюбени дами се определят и като пансексуални, което означава, че могат да бъдат привлечени от човек беззначение на неговия пол или полова идентичност. Или казано иначе - Емили и Мелиса сега са жени, които са родени като мъже, а от известно време са любовна двойка, определящи се като транслесбийки. И са по-щастливи от всякога!

View post on Instagram
 


Припомняме, че още по време на изявата си във „Фермата“ Мелиса, тогава все още напращелият от мускули Тихомир, призна влечението си към същия пол. Тогава той имаше и дългогодишна връзка с друг мъж, но връзката им вече е в миналото.

View post on Instagram
 

Риалити героят бе откровен за решението си да стане жена и публикува няколко видеоклипа преди няколко месеца, в които подробно разказа за етапите от трансформацията си от мъж в жена.

View post on Instagram
 

Четете още: Мачото Тихомир от "Фермата" пожела да стане жена. И успя. И това изобщо не е шега (снимки)