7 съвета как да намерим любовта от една жена, която има всичко

Вече отброяваме последните часове до Свети Валентин и вероятно много от вас, които все още не са открили половинката си, в този ден се замислят повече за любовта в живота си. Олга е истински експерт в областта на интимните отношения. Психолог, писател и радиоводещ, тя споделя пред сайта Wday.ru своите златни съвети към необвързаните дами как да намерят своята половинка.

1. Започнете да забелязвате мъжете

Понякога бързаме като хамстери върху колело - „работа - дом - приятели - работа“, и просто не забелязваме, когато някой ни обърне внимание. Намирането на партньор трябва да започне с най-простото нещо - започнете да гледате мъжете. Забележете кой как се отнася към околните, какви възприятия за света им, как ви гледа, как се отнася към нас. И винаги се старайте да изглеждате свежи и усмихнати. Мрачните лица отблъскват хората и още повече - потенциалните ухажори.

2. Отидете на среща

Вярно е, че намирането на правилния човек отнема много срещи. Но вие трябва да имате представа за това какви мъже имана този свят и да изберете най-добрия от тях. Не чакайте принцът на бял кон сам да дойде при вас. Търсете го.

3. Не мислете, че всички мъже са лоши

Жените, които вярват, че всички мъже са злодеи, имат зад гърба си негативни преживявания, които не би трябвало да са решаващи. Повярвайте в доброто. Мъже бол, а сред тях със сигурност ще попаднете и на такъв, за какъвто винаги сте мечтаели. Необходимо е да разберете добре какъв мъж търсите, да го визуализирате ясно и да почувствате отношение му към вашата особа.

4. Не показвайте, че сте напълно победени

Мъжете са ловци по природа, когато видят вашата зависимост, желанието ви да се откажете от всичко и да се втурнете към него, готовността ви да простите всичко, само и само да сте в неговите прегръдки. Вашето сляпо съгласие с всичко, което казва и прави, намалява неговия интерес към вас, както и желанието му да ви спечели. Затова оставяйте винаги по нещо загадъчно у вас, което той би искал да научи, но не може. Поддържайте ловджийския му интерес към вас жив.

5. Чувствата не са договор за доставка

Никой никога не може да ви гарантира, че чувствата никога няма да отшумят, а любовта ще бъде вечна. Не забравяйте за едно много важно свойство на човек: той може да се отегчи от всичко. Чувствата са жива материя, която трябва да се подхранва системно. Любовта е действие. Тя не стои на едно място. Тя се движи, увеличава се, избледнява. Тя е като огъня в камината, за който постоянно трябва да се грижим, за да не угасне.

6. Направете си профил в сайт за запознанства

Там винаги имате шанс да срещнете интересен и приятен събеседник, който да разпали романтичните страсти у вас. Споделете взаимно интересите си, определете си среща, за да се видите и очи в очи. И не губете надежда. Ако с първия джентълмен не се получат нещата между вас, с друг със сигурност ще се случат.

7. Бъдете винаги загадка за мъжа

Ако не искате мъжът да ви възприема само като приятел, използвайте своята сексуалност. Без нея сте за никъде. Не се стремете да бъдете на борда и да обсъждате с него футбола, здравето, другите жени, поддържайте здравословна дистанция в комуникацията. Вие трябва да сте тайнствена, загадъчна за него, така че той да ви възприеме като интересен за него сексуален обект.

Четете още: 5 типа мъже, които не изневеряват