Няма да повярвате: Вижте как Ирина Тенчева посрещна рождения си ден (снимки)

В момента Ирина Тенчева се е отдала на пълен релакс и морски забавления в Гърция заедно с любимия си Иван и децата им. От публикациите ѝ става ясно, че звездното семейство е избрало да почива в селцето Неа Перамос, близо до Кавала.

Ваканцията им съвпадна отлично с рождения ден на Ирина, който тя щастливо посрещна на морския бряг. Очевидно Тенчева прекарва дълги часове на плажа не само заради любовта си към морето, но и заради новото умение, което показа в няколко публикации.

Виждаме, че е безкрайно щастлива с новото си хоби, което се изразява в пазене на баланс и гребане върху така популярната дъска SUP. Ирина не пропусна да сподели не само кадри от почивката, но и послание за рождения си ден, в което разкрива повече за новата си страст:

View post on Instagram
 

"Посрещам рождения си ден с голямо количество антитела (надявам се), цената за които платих с едно попроменено антитяло. ”Расте, но (почти)не старее” е положението днес.
Освен с ковид, изминалата година ме срещна с няколко прекрасни Човеци, с един великолепен Нечовек, с още една почти сбъдната мечта и с ново умение - #paddleboarding. ( препоръчвам горещо)
На брега съм със SUP в едната ръка и с питие- в другата, с преизпълнено с обич и благодарност сърце и с все по-чести проблясъци на безметежност, присъщи на свободните хора. Свободата… нистина е на върха, на самото връхче на копието, приятели. Тя е вкусна хапка проста храна. Толкова е достъпна и недооценена. Пиша този пост, за да кажа на Търсачите, че я има! И за да не забравям, как съм я преживяла преди 3 дни, когато беше пълнолуние, аз бях с дъската във водата, а от брега се носеше мелодията на Caruso… сигурно има кой да ме разбере.
Пожелавам си само повече търпение и повече здраве.

Останалото от щастието е въпрос на въображение.
Бъдете и вие така!
Това е."

View post on Instagram
 

Четете още: Емилия показа бременно коремче? (снимка)