От няколко дни насам се носи мълвата, че Емилия спира да пее, а причината за това е, че е бременна. До този момент фолкдивата не е коментирала подобна информация, а също така по нищо не личи, че има намерения да слезе от сцената, дори и за малко.

Преди броени часове тя сподели две снимки в Инстаграм, на които обаче си личи, че е заформила малко коремче. Разбира се, не е сигурно, че това е бременно коремче, но тъй като Емилия запазва мълчание по темата дали очаква бебе, е много вероятно наистина в утробата ѝ да расте плодът на любовта ѝ с Башур. Повод за публикацията е желанието на певицата да се зарадва публично на успеха, който постига с най-новия си хит "Турбуленция". Ето какво сподели самата тя:

View post on Instagram
 

"Много съм щастлива от резултатите, които показва “Турбуленция”, oт цялото внимание, вашата любов и загриженост, но имах нужда да забавя темпото. Предстоят все по-интересни проекти, за които нямам търпение да ви споделя,но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви".

От думите на Емилия става ясно, че тепърва ѝ предстоят още проекти и въпреки че е имала нужда да "забави темпото", няма да разочарова феновете си. А дали наистина е бременна - вероятно съвсем скоро ще научим.

View post on Instagram
 

Четете още: Ни Ло и сестра ѝ се щракнаха по монокини (снимки)