Ива Софиянска разпуска със сестрите си на плажа (Снимка)

Дъщерите на бившия кмет и премиер Стефан Софиянски се събраха на плажа, пише Hotnews.bg. С ваканционното събитие се похвали самата Ива Софиянска-Божкова, като сподели снимка, на която позира в компанията на двете си сестри - Димана и Елена.

View post on Instagram
 

Димана гради успешна кариера като интериорен дизайнер в Германия и според баща ѝ тя не възнамерявала да се връща скоро в България заради добрата си работа.

View post on Instagram
 


Елена пък е инструктор по йога и преподава в студио в центъра на София, припомнят още от медията. Тя дели времето си между работата си и двете си деца.

Ива Софиянска пък в момента е без работа. Неотдавна бившата телевизионна репортерка сподели, че екранът ѝ липсва, но заради бащата на съпруга си Васил Божков няма шанс да си намери работа. Тя също е майка на две деца, едното от които дори нямало шанс да бъде записано в училището, в което семейството искало поради скандалните разкрития около известния му дядо.

Трите сестри изглежда щастливи заедно на морето, докато семейството на баща им отдъхва на семейната вила в морското село Поручик Чунчево. С бившия кмет е и неговата 96-годишна майка, допълват от изданието.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха! Наталия Гуркова заголи знойни бедра и феновете полудяха (Снимка)