Мръсникът на Холивуд: Матю Макконъхи не използва дезодорант от 30 години

След като Мила Кунис и Аштън Къчър шокираха света с признанието, че не къпят често децата си, освен ако не са очевидно нацапани, Матю Макконъхи призна, че не е използвал дезодорант повече от три десетилетия.

Звездният актьор обаче признава, че държи много на личната си хигиена, като си взима душ няколко пъти дневно и мие зъбите си също толкова често. Просто защото не обича да мирише на никой и нищо друго, освен на себе си. Макконъхи е говорил многократно по темата през годините, като споделя, че още от малък е учен от майка си да не използва парфюми и дезодоранти, защото естествената му миризма ухае на мъж.

View post on Instagram
 

Актьорът развил още по-голяма наприязън към дезодорантите след снимките на филма "Златна възможност", по време на които екранната му партньорка настоявала той да използва нейния дезодорант.

И въпреки че той напълно отказва да посяга към изкуствените аромати, негови колеги споделят, че естествената му миризма не е никак отблъскваща. Дори напротив, партньорката му в "Тропическа буря", Ивет Никол Браун признава, че той ухае на гранола и хубав живот.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария в страстна целувка с новия си в Гърция (снимка)