Автор
Антония Дамянова

Детето не е пречка: Звезди, които се ожениха с деца от други мъже

Казват, че било много трудно да се ожениш, когато си с деца от предишен брак. Много хора смятат, че мъжът няма да обърне внимание на жена с дете. Противно на този стереотип, известните майки отново намират любовта си, доказвайки, че детето изобщо не е пречка да срещнеш любовта.

Наталия Водянова

Бракът на Наталия Водянова с британския аристократ Джъстин Портман се разпадна през 2011 г. Супермоделът има три деца от бившия си съпруг - дъщеря Нева, синовете Лукас и Виктор. През същата година красавицата се запознава с новия си избраник - милиардера Антоан Арно, и почти веднага го запознава с децата си. Двойката е заедно вече повече от 10 години. През 2014 г. двамата посрещнаха на бял свят сина си Максим, а две години по-късно Наталия и Антоан станаха родители на още едно момче - Роман.

Кейт Уинслет

Зад гърба на Кейт стоят два разбити брака - с режисьора Джим Триплетън и със Сам Мендес. Уинслет има деца и от двамата мъже: дъщеря Миа и син Джо. Актрисата се срещна с новия си съпруг, милионера Нед Рокнрол, през 2011 г. Година и половина по-късно двамата се ожениха в Ню Йорк. Нед стана баща на третото дете на Кейт - през 2013 г.

Рийз Уидърспун

В продължение на девет години актрисата беше омъжена за колегата си Райън Филип, от когото тя роди две деца - дъщеря Ева Елизабет и син Дякон Рийз. Двойката се раздели през 2008 г., но три години по-късно Рийз се ожени повторно. Новият ѝ любим бе кастинг агент, а в същото време дългогодишен почитател на актрисата - Джим Тот. На Джим не пречеше факта, че Рийз има деца, и той ѝ предложи брак. Влюбените се ожениха през 2011 г., а само година по-късно в семейството им се роди още едно момче - Тенеси Джеймс.

Яна Рудковская

Продуцентът и телевизионна водеща Яна Рудковская се разведе с бившия си съпруг, милиардера Виктор Батурин, през 2008 г. Новият ѝ любим, известният фигурист Евгени Плющенко, не се поколеба да приеме в обятията си жена с две деца от предишен брак. Скоро звездите се ожениха и Яна роди на съпруга си син Александър. И тази година в звездното семейство се случи още едно попълване - роди се и втори син на двойката - Арсений.

С примера си нашите героини, които са само една шепа от плеядата обвързани звездни дами с деца от предишни бракове, доказват, че раждането на деца и лошите преживявания в минали отношения не са пречка за създаването на ново и здраво семейство.

Четете още: Звездни майки, които отгледаха децата си сами