Фолкфурията Камелия, която закръгли половин век в началото на тази година, продължава да води люта битка със стареенето.

Певицата явно е решила след 50-те да посвещава свободното си време на естетичната хирургия. С последната си снимка в социалните мрежи горещата блондинка, която наскоро кръцна нослето си като подарък за рождения си ден, предизвика сред феновете си подозрението, че е направила нови корекции по лицето си.

View post on Instagram
 

Освен че се е върнала към емблематичния за нея рус цвят на косата, звездата от Чипровци е прибегнала и до услугите на няколко филъри, смятат някои последователи.

Кадърът ясно издава, че певицата си е повдигнала веждите, а заедно с това е поиздула и устните си, категорични са те. Тези изменения обаче според тях тотално променят облика ѝ, привръщайки я в коренно различна жена, част от масовката сред гилдията.

"Много си хубава, но с тези подобрения по себе си губиш всичко истинско и ставаш една от многото. Вече ни е трудно да ви различаваме. Ти си приличаш с Емилия, Галена с Преслава и т.н.", гласи един от коментарите в мрежата.

Повчето фенове обаче се оказват привлечени повече от изрусената коса на фаворитката си, и те с възторг приветстваха завръщането ѝ към светлите нюанси.

View post on Instagram
 

Четете още: Деси Банова зарязва времето, заради най-гледаното предаване на Нова тв?