Автор
Люблена Папазова

Фризьорката от "Фермата" се показа по бански

Полугола участничка от „Фермата“ се впусна в богоугодно дело – да пере килимите на храма „Свети Архангел Михаил“ в село Шума, който героите на риалитито трябва да възродят и към него да изградят работещо стопанство за монасите.Облечена в отровнозелен бански със змийска шарка, фризьорката Анастасия усърдно се хвана да мие мръсните пътеките като не пропусна нито едно петно. „Вижте как светнаха! Така си пречиствам греховете - като търкам, лъскам и рина тор, то е символично!“, обяви тя. Впечатлен от изповедта й, банкерът Боби предположи, че грешната Анастасия трябва да изпере още много килими.

Христова е на 44 години, от село Варвара, но работи в София. Въпреки че е градски бохем, носи консерватизма на старото време. Приема новото, но обича традициите. Привлича млади момчета, но иска истински мъж, смел и неприлично богат, който да я превъзхожда. Независима и силна, Анастасия отглежда сама дъщеря си.

В живота си е имала моменти и на отчаяние, и на гордост, но никога не се е държала като жертва. Влиза във „Фермата“, за да провери границите на възможностите си и да намери отново пътя към себе си, става ясно от визитката й.

Четете още: Ето го секссимволът на "Фермата"