Напук на монархията и напук на целия свят, Меган Маркъл и принц Хари продължават да бъдат единни във всичко, дори когато не срещат подкрепа от никого. И се обичат безусловно, въпреки че неведнъж им е предвещаван бърз развод. Те не спират да доказват взаимната си привързаност, като застават заедно зад каузите си, а миналата седмица бяха определени като най-вдъхновяващата двойка.

Днес научихме поредната новина в този дух, като стана ясно как Меган е уважила рождения ден на принц Хари, който беше преди няколко дни. Той навърши 37 г. точно на 15-и септември и по този повод любимата му беше споделила, че семейството ще отпразнува събитието по много сладък начин. Явно изказването на херцогинята е било съвсем буквално, тъй като днес стана ясно, че за рождения ден на съпруга си тя и синът им Арчи са приготвили специална торта.

Не е известно точно какъв е бил сладкишът, но със сигурност е включвал главно здравословни съставки, тъй като Меган бе вдъхновението на Хари да започне да подбира храната си внимателно и да спортува. А резултатът неоспоримо е налице.

Четете още: Силвена Роу готви голяма изненада