Ирен Онтева призна за Христо Сираков: Когато обичаш, паметта се превръща в съкровище!

Измина една година от смъртта на легендарния Христо Сираков - бизнесменът и бохем, който винаги беше в компанията на най-красивите българки.

И макар кончината му да бе неочаквана и поразяваща за широкия му приятелски кръг, малцина се сетиха да го почетат за годишнината от тъжния ден, в който си отиде. Той почина след усложнения от Ковид-19 и бе погребан на 25-и септември, а на траурната церемония бяха забелязани всички красавици, с които някога е било свързвано името му. Единствената, която не изпрати Сираков по последния му земен път бе Зара.

Докато приятелите на легендарния бизнесмен, сред които и Любен Дилов-син, не споменаха нито дума за него по повод годишнината, Ирен Онтева сподели скръбта си в социалните мрежи с изключително докосваща публикация:

View post on Instagram
 

"Толкова е трудно да го забравиш…Нека благодарните спомени да оцеляват във време на скръб. Когато Обичаш паметта се превръща в Съкровище… Измина една година без Христо Сираков. Царство му Небесно“, написа бившата манекенка.

Онтева бе една от големите любови на Христо Сираков, а плод на страстта помежду им е синът им Кристиян, който също си спомни за баща си с мила снимка от щастливите им мигове заедно.

Най-изненадващо половинката на Дидо от Д2, Юлия, призна наскоро, че е сънувала Сираков. В съня ѝ той ѝ поискал чаша вода, а секунди по-късно се събудала уплашена от падналата чаша от нощното шкафче.

Христо Сираков определено бе сред култовите личности на светския живот у нас. И макар в прегръдките си да е имал безброй красиви дами, той винаги се гордееше от факта, че с всички бивши половинки е запазвал отлични отношения.

Четете още: Софи Маринова би шута на Гринго