Ето как Григор и Лолита доказаха, че са заедно (снимки)

Безброй спекулации се завъртяха в медийното пространство през последните месеци, според които Григор Димитров и красивата му половинка Лолита Османова са сложили край на връзката си.

Някои предполагаха също така, че двамата са се сгодили, докато други усилено твърдяха, че приказката между двамата отдавна е приключила. Е, за първите твърдения не можем да бъдем сигурни, тъй като не получаваме друго доказателство за евентуален годеж, освен огромния пръстен на ръката на Лолита, но със сигурност можем да потвърдим, че никаква раздяла не се е появила на хоризонта им.

View post on Instagram
 

Напротив, Гришо и Лолита доказаха, че са все така щастливи заедно, като просто си стегнаха куфарите и отлетяха за САЩ заради поредния мач на тенисиста ни. Но първо посетиха едно от най-бляскавите събития в Лос Анджелис, а именно откриването на Музея на Американската филмова академия.

Лолита бе заложила на елегантна рокля с изчистен дизайн, издържана в класическите цветове черно и бяло. Гришо напълно ѝ подхождаше с неговия черен костюм с бяла риза. Двамата се вписаха отлично сред хайлайфа на Холивуд, като на събитието присъстваха величията Лейди Гага, Шер, Адрана Лима, Брад Пит, Никол Кидман и много други.

View post on Instagram
 

Четете още: Ваня Червенкова влезе в болница (подробности и снимки)