Преслава, Софи Маринова и Константин избягаха в Малдивите

Трима представители на фолкгилдията се събраха и отпрашиха за една от любимите на звездите дестинации. Преслава, Софи Маринова и Константин вече се наслаждават заедно на екзотичните прелести на Малдивите.

От клипчетата в социалните мрежи се вижда, че на пътешествениците съвсем не им е скучно, имайки предвид непринудения характер и колоритното чувство за хумор на ромския славей. Видеата доказват, че в нейното присъствие смехът и забавлението са гарантирани.

View post on Instagram
 

Още на летището Софи се появила с грим и прическа, сякаш готова да излезе всеки момент на сцената. Преслава пък заложила на естествения си чар си вид, знаейки, че влагата и морето и влагата бързо ще съсипят макиажа ѝ.

View post on Instagram
 

Всеки един от музикантите е повел със себе по един свой любим човек. Коцето е със съпругата си Надя, Преслава - с мъжа си Павел, а Софи е помъкнала сина си Лоренцо.

В райското кътче веселата банда ще остане десет дни, през което време със сигурност ще се заредят с нови сили за предстоящите им участия по нощните заведения у нас.

View post on Instagram
 

Четете още: Гласът на България 2021 - бомба от красиви гласове и разтърсващи истории