Гласът на България 2021 - бомба от красиви гласове и разтърсващи истории

Шоуто за певци "Гласът на България" винаги е залагало на изпълнители от висока класа, а също и на артисти с впечатляващи истории. Този сезон обаче се очертава може би най-силният до сега. И последните епизоди доказват това.

В продължение на цели два часа в ефира прозвучаха страхотни, прочувствени изпълнения, а някои от участниците разказаха наистина смразяващи истории.

На треньорите няма да им бъде никак лесно оттук нататък, тъй като изпълненията, по време на които се завъртяха и четирите стола, не бяха малко. Любо Киров, Галена, Дара и Иван Лечев бяха силно впечатлени от някои участници, сред които 19-годишната Сандра Цветанова, която е изоставена от родителите си още като малка и отгледана от баба си, Виктория Зафирова, която призна в ефир, че е победила в тежката борба с наркотиците, Димитър, който показа невероятни качества с песента на Ейми Уайнхаус Back To Black" и призна за огромна трагедия в живота си. Той сподели, че майка му и сестра му се самоубили в рамките на 1 година, когато е бил едва на 18.

Едно от изпълненията, които накараха Дара да падне на колене, бе на археолога Мартин Акинреми. Явно методът на изпълнителката е бил успешен, тъй като той избра именно нея.

Сред най-открояващите се гласове несъмнено бе Ивайло Ранов-Шеки, който е добре познат на рокфеновете у нас. След поразяващото му изпълнение, се появиха много коментари в мрежата, че той не заслужава да бъде сред участниците в шоуто, а в журито. Той избра да бъде в отбора на Иван Лечев.

Тази година се очертава може би като най-силната до момента в "Гласът на България", а тепърва предстои да видим и първите битки между избраните от кастингите на тъмно.