Гласът на България 2021 - бомба от красиви гласове и разтърсващи истории

29 септември 2021 | 07:28
1031
1
снимки: Facebook
1

Шоуто за певци "Гласът на България" винаги е залагало на изпълнители от висока класа, а също и на артисти с впечатляващи истории. Този сезон обаче се очертава може би най-силният до сега. И последните епизоди доказват това.

В продължение на цели два часа в ефира прозвучаха страхотни, прочувствени изпълнения, а някои от участниците разказаха наистина смразяващи истории. 

На треньорите няма да им бъде никак лесно оттук нататък, тъй като изпълненията, по време на които се завъртяха и четирите стола, не бяха малко. Любо Киров, Галена, Дара и Иван Лечев бяха силно впечатлени от някои участници, сред които 19-годишната Сандра Цветанова, която е изоставена от родителите си още като малка и отгледана от баба си, Виктория Зафирова, която призна в ефир, че е победила в тежката борба с наркотиците, Димитър, който показа невероятни качества с песента на Ейми Уайнхаус Back To Black" и призна за огромна трагедия в живота си. Той сподели, че майка му и сестра му се самоубили в рамките на 1 година, когато е бил едва на 18. 

Едно от изпълненията, които накараха Дара да падне на колене, бе на археолога Мартин Акинреми. Явно методът на изпълнителката е бил успешен, тъй като той избра именно нея. 

Сред най-открояващите се гласове несъмнено бе Ивайло Ранов-Шеки, който е добре познат на рокфеновете у нас. След поразяващото му изпълнение, се появиха много коментари в мрежата, че той не заслужава да бъде сред участниците в шоуто, а в журито. Той избра да бъде в отбора на Иван Лечев. 

Тази година се очертава може би като най-силната до момента в "Гласът на България", а тепърва предстои да видим и първите битки между избраните от кастингите на тъмно. 

Още по темата

Коментари

1 Георги Илиев Митев
  04 октомври 2021 | 13:04 отговор
 

Гласът на България : Чуя някой да пищи и да врещи , някой глас да извиси и журито веднага се обръща и привлича го към свойта къща . Ако можеш да грешиш публика ще покориш . Ако знаят , че си кой феновете са безброй . Страх ме е , че този писък ще те доведе до дрисък. Жури много не мисли крясъкът ще победи ! Автор: Георги Илиев Митев. Град София, България (2021).

 

Добави Коментар

Най-четени