Пандемията промени света изцяло и несъмнено успя да преобърне живота на много хора. А когато говорим за родните попфолк диви, явно положението е наистина сериозно. Кризата определено удари бизнеса с дискотеките и нощните заведения, на които певиците винаги са разчитали. И днес, когато все още нямат право да работят както преди, те вече търсят всякакви други полета за изява и докарване на приходи.

Една от тях се оказа Анелия, която някога бе сред първите големи звезди на попфолка. Самата тя призна в телевизионно интервю, че безизходицата, в която я е вкарала пандемията, ѝ се наложило да започне съвсем ново начинание. Ето какво сподели за новото си амплоа на моден дизайнер:

View post on Instagram
 

"След тези ситуаци в цял свят, аз нямаше какво да правя и станах дизайнерка. Трябваше да изразя себе си по друг начин. Гледах да е нещо, което ми е приятно."

Анелия гарантира, че дрехите, които произвежда, са по последен писък на модата и че качеството на платовете, които са внос от чужбина, е безспорно. Певицата се похвали, че най-голям интерес сред купувачите предизвикват спортните ѝ дрехи, а от рекламните снимки, които е споделила тя в социалните мрежи, виждаме че за кадрите се е доверила на себе си като модел, както и на дъщеря си Ивон.

View post on Instagram
 

"Дъщеря ми не обича да се снима, не обича да се говори за нея и не обича да я свързват с мен. Този път обаче успях да я уговоря да се снима като модел", поясни още Анелия.

Фолкдивата коментира и личния живот на Ивон, като публично я похвали за добрия ѝ избор за гадже.

Четете още: Луна ще стане президент и ще махне този предмет от училище?