Луна ще стане президент и ще махне този предмет от училище?

Колкото и невероятно да звучи и изглежда, Луна вече официално е на пангара за президентските избори и се съревновава с останалите кандидати в листата. И макар да приемахме с усмивка думите ѝ, че един ден тя ще е президент на България, тя наистина успя да се вреди в надпреварата. Нещо повече - вече приема желанията на хората за конкретни промени, които да изпълни, след като оглави държавата.

Луна със замах обяви, че е единственият истински президент на републиката и с гордост съобщи, че ще извади сънародниците си от сивото всекидневие и ще стопи преградите между политическата класа и обикновените хора. Дали и как ще го направи, не знаем. Също така не знаем каква ще е волята на българите, но пък вече сме наясно с някои от желанията на хората към Луна. А едно от тях е толкова искрено и неподправено, че трудно бихме могли да не му дадем гласност.

Молбата е от ученик и гласи следното: "Луна, когато станеш президент, моля, забрани да имаме математика!“.

Не е известно какво ще последва и дали певицата би се вслушала в подобна молба, но едно е сигурно - ако го направи, ще си спечели симпатиите на всички подрастващи, които никак не обичат тази точна наука.

Четете още: Диляна Попова най-накрая разкри дали е с Асен Блатечки?