Луиза Григорова вече е в отбора на звездните майки, които обаче не спират и да работят. Актрисата обожава сина си Бран и прекарва всяка минута с него, а от снимките, които споделя в мрежата, се вижда щастието на лицето ѝ, въпреки че отглеждането на бебе съвсем не е лека задача.

Младата майка често споделя и подробности от дните си след раждането, като вчера го направи отново. И направи много лично признание, а именно как прекарва нощите си.

И ако си мислите, че говорим за палави занимания, заблуждавате се. Оказа се, че Луиза е толкова посветена на Бран, че използва часовете за почивка през нощта, за да отметне ангажиментите, които не е успяла в светлата част на деня. Ето какво сподели самата тя:

View post on Instagram
 

"Обичам всяка минута с това дете! В последните дни Бран се чувства по-спокоен, докато си играе, само ако съм до него. Изобщо, намира се в доста засилен МАМА период и да, аз наистина не мога да свърша абсолютно нищо тези дни, но нямам против. Откакто съм майка, разбрах, че плановете са нещо, което не съществува и програмата е динамична, спрямо детето. Разбира се, това ще бъде така, докато е малък, а аз съм съгласна да върша каквото мога нощем, да отлагам по-малко важните неща и това да не ме кара да се чувствам зле! Най-хубавото време е времето с него, дори когато е кисел, дори когато съм си мечтала да отида на масаж, но няма как, защото такава любов, каквато съществува между майка и дете, е по-силна от всичко друго! Единствено съм благодарна, че го има и толкова го обичам...
П.с. Написах го този пост, защото знам как понякога майките се чувстват непълноценни, защото зациклят само в едно и също, да не говорим за дните, в които не можеш нито да се изкъпеш, нито да си пийнеш дори от кафето…и няма как това да не те напрегне в някакъв момент, но всички майки трябва да знаят, че са герои и по-пълноценни от всякога! Децата ни растат, променят се, но винаги ще имат нужда от нас и ние винаги ще бъдем там за тях!", написа актрисата към поредния усмихнат кадър с малкото си момче.

View post on Instagram
 

Четете още: Сашо Кадиев се похвали с Ивелина, вижте какво й се случи