Автор
Весела Георгиева

Изберете си дърво, вижте какво казва то за характера ви

Изберете си едно от четирите дървета - пролет, лято, есен или зима, и вижте какво казва вашето за характера ви.

Пролет

Това сте вие - нежни, светли, оптимисти. Лесно общувате, добрите сте и очаквате и от другите подобно отношение. Обичат ви, заради чувството ви за хумор. Е, малко сте разсеяни, но това е част от чара ви. В приятелството пък сте искрени и всеотдайни. а в любовта умеете да обичате от сърце, но и да давате свобода на партньора си. Затова и връзките ви са пълноценни и хармонични.



Лято

Вие сте истинско лято. Позитивни, слънчеви, усмихнати. Емпати до мозъка на костите. Огнена и пламенна натура, която не се спира пред нищо. Предизвикателствата ви държат живи. Понякога чивствата ви пречат да взимате разумни решения. Да, твърде импулсивни сте. „Три пъти мери, един път режи“ е поговорка, която не е част от ежедневието ви. Често устата ви изпреварва мисълта. Но пък сте искрени.



Есен

Вие сте красива и топла есен. Уравновесени, спокойни. Не харесвате сложните отношения, хората с мнителен характер и склонност към дребнави разговори, заяждане. Обичате чистите, открити отношения. Никое изкушение не е толкова голямо, че да промените рутината, навиците си и уредения си живот. Хората знаят какво да очакват от вас, затова се чувстват добре във вашата компания.



Зима


Вие сте студена, но красива зима. Ссериозен и сдържан човек. Често ви мислят за студени, дори надменни. Обичате да наблюдавате, да слушате, да съзерцавате, да анализирате. По-малко приказки, повече действия. Вие сте практичен и съобразителен човек. Не обичате празните приказки и губенето на време. Психолог, който умее да анализира отлично поведението на околните и да си вади изводи, без да намира за нужно да ги споделя.