Когато имаш късмета да наречеш Джей Ло свое гадже, трябва да бъдеш готов цялото внимание да бъде върху нея. Дори и да си Бен Афлек и да сте заедно на премиерата на новия филм, в който участваш.

Точно това се случи вчера, когато Дженифър придружи любимия си на премиерата на филма The Last Duel. Певицата отново подкрепи любимия си, като го придружи по червения килим и дори нещо повече - успя да прикове тотално всички погледи. Но както знаем, Джей Ло е истински майстор в това.

View post on Instagram
 

Попдивата се появи на прожекцията в уникален тоалет от дълга пола и къс топ, издържани в тъмно кафяво и абсолютно прилепнали по перфектното ѝ тяло. Но разбира се, цялото внимание бе върху легендарното ѝ дупе. Освен това, тя показа и страхотна преса.

Дженифър обаче не беше толкова запленена от вниманието и обективите, насочени към нея, колкото от присъствието на любимия си Бен Афлек. Двамата не пропуснаха поредната възможност да демонстрират обичта си един към друг, а ние можем да заявим, че Бенифър възкръсна и това е най-сладката холивудска двойка, чиято любов, надяваме се, този път ще продължи вечно.

Четете още: Пълен резил: Нойзи скочи срещу Лора Крумова в ефир