Една истинска история: На изневярата се отвръща с изневяра?

Изневярата е най-неприятното нещо, което може да ви се случи в любовта или вие да причините на половинката си. Но се случва. Човешко е да се греши, човешко е и да прекараш една нощ с друг човек. Въпросът е обаче какво се случва оттук нататък, когато партньорът разбере. Нека разберем в днешната ни история:

"Аз съм мъж на 44 години, съпругата ми е на 42. Заедно сме от 12 години и имаме прекрасен син на 10 г. Винаги сме живеели в разбирателство и мислех, че и от двете страни всичко е наред. Докато един ден не взех случайно нейния телефон, вместо нея, когато трябваше да се обадя на един приятел. И тогава излезе съобщение на екрана...най-страшното нещо, което можех да видя.

Отворих го и видях снимка, изпратена от непознат за мен мъж. Беше кадър, който са си направили двамата, очевидно след бурен секс... Не можех да повярвам, но доказателството беше пред мен. Когато прегледах съобщенията им, разбрах че имат афера от месеци. Онемях, не можех да говоря. Бях в тотален шок. Изобщо не го очаквах и дори не съм подозирал какво се случва.

Все пак след малко събрах сили да говоря със съпругата ми, защото просто трябваше да го направя. Имах доказателство, черно на бяло, че нищо не е наред между нас. Скарахме се, крещях ѝ, но в крайна сметка се помирихме. Аз обаче знаех, че никога няма да забравя за предателството ѝ.

По ирония на съдбата, седмица по-късно, имах инцидент с колата и се наложи да дойде полиция. Тогава случайно на смяна беше една приятелка на жена ми, която работи като полицай. Изведнъж усетих, че помежду ни има искри, а когато процедурата приключи, тя ми даде номера си и ми каза, че мога да ѝ се обадя винаги, когато имам нужда. И още следващата вечер реших да ѝ се обадя и да я поканя на по питие. Тя обаче пренасочи поканата ми, като ми каза, че мога да ѝ отида на гости.

Още в първите минути след пристигането ми у тях, започнахме да се целуваме. Беше толкова страстно, че бързо се оказахме в леглото ѝ. От тази вечер не спираме да се виждаме и истински се радвам на всеки миг с нея. Тази афера е моето сладко отмъщение.", А.

А вие какво мислите? Съгласни ли сте, че на изневярата трябва да се отговаря с изневяра?

Четете още: 11 начина да бъдете щастливи заедно, без да променяте партньора си