Ужасяващата история на Габи Петито: Eто как е била убита тя

Едно от най-ужасяващите и мистериозни убийства на интернет звезди, случаят на Габи Петито, е на път да бъде разрешен.

Припомняме ви, че на 11 септември 22-годишната влогърка беше обявена за издирване, след като е изчезнала по време на пътешествие с ван. С Габи е бил и приятелят ѝ Брайън, който за момента е единственият заподозрян и който все още е в неизвестност.

На 20-и септември полицията открива тялото на г-ца Петито, като разследването е започнало веднага. Следователите са категорични, че младото момиче е било мъртво от 2-3 седмици, когато е било открито, а останките ѝ били буквално захвърлени насред пустошта. Тя е била открита в близост до националния парк Уайоминг - една от дестинациите, които е посетила с приятеля си като част от пътешествието им, заснето на видео.

View post on Instagram
 

До момента съществуваха две основни версии за смъртта на 22-годишната влогърка - убийство или самоубийство. Полицията напълно е изключила втората версия, а от днес стана ясно и по какъв начин е била убита. Насилникът, който е отнел живота ѝ, го е направил по най-личния и жесток начин - чрез удушаване. Габи е била удушена до смърт, а дали е бил използван предмет за тази цел, все още не е известно. Не са ясни и резултатите от токсикологичното изследване, но вече е потвърдено, че Петито не е била бременна, когато е намерила смъртта си.

В момента властите водят разговори със семейството на убитото момиче, свързани с транспортирането на тялото ѝ. Засега полицията не дава повече информация около предполагаемите подробности по случая, но отбелязва, че убийството на Габи Петито съвсем не е изключение в района на САЩ. Оказа се, че само за 2020 г. броят на изчезналите безследно надвишава 90 хил. души.

За сметка на това обаче внезапната смърт на влогърката е събудила истински детективски интерес от страна на аматьори, сред които тиктокъри и популярни лица, опитали се да се включат в разследването.

View post on Instagram
 

Любопитен факт е, че единственият заподозрян за убийството на Габи, приятелят ѝ Брайън Лондри, с когото е имала сериозни пререкания, все още е в неизвестност. А дали наистина той е посегнал да удуши влогърката - момичето, което толкова е обичал - може би предстои да разберем. Полицията категоризира убийството на Петито като "поредния тъжен случай на домашно насилие".

Четете още: Децата ни учат дистанционно, а плеймейтките веят силикон по Малдивите - защо пътуването до червени зони е разрешено, а ходнето на училище не?