Ако сте жена и сте зодия Дева, със сигурност ще ви бъде интересно да научите още някои особености от своя характер и качества. Според астролозите дамите Деви са онези представители от зодиака, които притежават изключително деликатна чувствителност и нежнадуша, въпреки че не го показват на всеки.

Ето 8 белега от темперамента на Девите, които ги правят особено специални и неотразими:

1. Девата е чувствителна - въпреки че не го показва на всеки, Девата притежава изключително крехка и ранима душа. Именно заради това и за да оцелее в жестокия свят край себе си, тя е изградила с времето умението да контролила емоциите си до съвършенство. Едва когато чашата прелее тя може да избухне като същински ураган. Само когато е заобиколена от добронамерени и доверени хора, Девата се чувства спокойна и в безопасност.

2. Девата държи да ѝ се казват нещата в прав такст, а не заобиколно – ако има знак от зодиака, който да държи най-много на честността и откритостта, това е зодия. Ето защо само ако сте искрени с нея, може да се издигнете високо в очите ѝ. Ако обаче я лъжете или използвате за лична изгода, тя веднага ще ви разбере.

3. Девата обича работата – тя е сред работохолиците на зодиака. Затова, дори ако я натоварите с допълнителна работа, тя няама да ви откаже. Организирана е и умее да разпределя добре времето си. Не обича да отлага днешната работа за утре, още повече, че тя ѝ създава удоволствие. Работата ѝ доставя удоволствие.

4. Девата обича да я глезят – когато я дарявате с грижи и внимание, Девата е способна да ви се отплати стократно. А тя определено го заслужава. Макар да има строг вид, тя е нежна душа, която има нужда от обич и грижа като всяко човешко същество.

5. Девата има силна интуиция – винаги усеща какъв е човекът срещу нея и какви мисли му се въртят в главата - добри или лоши. Затова никога не можете да я излъжете. Само опитайте, и тя веднага ще ви разобличи. Тя е лоялна и затова държи на човека насреща си да бъде също така открит и честен към нея. Независимо дали става въпрос за приятелски, колегиални или романтични отношения. партньорства и колегиални отношения.

6. Девата е амбициозна – тя обича да се обгражда от хора с желание за развитие, каквато е и самататя. Не понася ленивци и готованци. Ето защо, ако все още не знаете какво искате от живота или какво да правите с него, тя едва ли ще ви обърне внимание.

7. Девата цени личното си пространство – затова не я притискайте и не я задушавайте постоянно с присъствието или любопитството си. Давайте ѝ въздуха, от който тя има нужда, за да освежи мислите идеите си. Тя обича да се среща с приятелки и да отделя време на любимите си хобита.

8. Девата е перфекционист – затова не се учудвайте, ако тя ви направи забележка за недобре свършена работа. Тя обича всеки детайл да е изпипан и съвършен. Поради това си качество обаче тя е склонна често пъти да изпада в излишна критика спрямо себе си и собствените си качества. Затова отделяйте време, за да ѝ вдъхвате кураж и повече самоувереност с мили думи, жестове и приятни изненади.



Четете още: Ето ги зодиите, които ще бъдат най-успешни и щастливи през 2022-ра