Автор
Ева Григорова

Как го прави: Кейт Мидълтън носи тоалети отпреди да роди три деца!

Десет години и три деца по-късно херцогинята на Кеймбридж все още успява да носи същите дрехи, с които се появяваше в началото на своята кариера като член на кралското семейство.

През изминалата седмица Кейт дори беше обявена от британските медии за кралицата на устойчивата мода. Само в разстояние от няколко дни тя "рециклира" два свои доста стари тоалета.

Първо херцогинята на Кеймбридж извади от гардероба си палто на Erdem, с което я видяхме за първи път през 2014-а г. и отново показа, че времето и три бременности не са се отразили на перфектната ѝ фигура.

Модните критици дори забелязаха, че голяма част от любимите аутфити на Кейт всъщност са в обръщение още от преди да стане майка - на принц Джордж през 2013-а, на принцеса Шарлот през 2015-а и на принц Луи през 2018-а година.

Именно такъв е случаят и с роклята на вече покойния дизайнер Alexander McQueen, с която Мидълтън се появи на наградите Earthshot, заедно с принц Уилиям. За първи път Кейт облече дрехата преди цели 10 години, когато двамата със съпруга ѝ направиха тур на Америка като младоженци.

Херцогинята на Кеймбридж е известна с любовта си към моделите на Alexander McQueen и дори булчинската ѝ рокля бе дело на британския бранд.

Принц Уилям, който е основател на наградите Earthshot, бе решил да смени класическия черен костюм с кадифен такъв, в комбинация с поло.

Еконаградите бяха раздадени за първи път, а гостите на церемонията бяха помолени да вземат предвид опазването на околната среда, избирайки тоалетите си за вечерта. Така повечето звезди бяха подбрали тоалети, с които вече са се появявали на обществени места. Сакото на принц Уилям също бе извадено от гардероба му, а преди това сме го виждали с него на празненството по случай 50-тата годишнина на благотворителната организация Centrepoint.

В рамките на Earthshot бяха раздадени 5 награди от по 1 милион паунда на проекти, чиято цел е да спасят планетата. Отличени бяха проекти от Италия, Бахамските острови и Коста Рика. Наградите Earthshot ще бъдат раздавани в продължение на 10 години и са поредния опит на бъдещия крал на Англия в посока опазване на околната среда.

Това всъщност е един от многото случаи, в които медиите са засичали бъдещата кралица на Англия да рециклира свои стари тоалети: