Съпругът на Камала Харис трогна мрежата с любовно послание до жена си

Съпругът на вицепрезидента на САЩ - Камала Харис, изпрати любовно послание до жена си. Повод за романтичното обяснение бе рожденият ѝ ден.

На 20 октомври дясната ръка на американския президент Джо Байдън навърши 57 години. Това бе достатъчна причина нейният партньор в живота - Дъглас Емхоф, да сподели в чест на любимата си селфи с двамата в Twitter, чрез което да ѝ се обясни в любов.

"Каквото и да се случва, ти винаги си изпълнена с толкова много радост, любов и усмивки. Честит рожден ден, обичам те“, написа той.

На снимката, споделена от адвоката, той и съпругата му позират един до друг пред обектива с широко усмихнати лица.

Заедно с посланието си Емхоф е отбелязала и официалния профил на вицепрезидента на САЩ в социалната мрежа.

Съпругът на Камала е един от най-верните ѝ поддръжници. Миналата година, докато още течеше предизборната ѝ кампания заедно с Джо Байдън, той сподели: "Среща на сляпо, любов от пръв поглед, брак, семейство и невероятен съвместен живот. Чрез всичко това, независимо от всичко, тя ВИНАГИ е там за мен и семейството ни, без да се колебае“, след което ѝ пожела да събере нужните гласове. Днес тя вече е в Белия дом, работейки по приоритетите, които обеща на американците заедно с президента.

View post on Instagram
 

Дъглас Емхоф и Камала Харис се запознават на така наречената „среща на сляпо“ през 2013-а. Година по-късно двамата сключват брак, който продължава и до днес.

"Нямам търпение Америка да опознае Дъг. Семейството ми означава всичко за мен", сподели вицепрезидентът на САЩ, малко след като спечели изборите през 2020 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Пълен резил: Нойзи скочи срещу Лора Крумова в ефир