Мария Игнатова и Нойзи на сватбено пътешествие в Швейцария

Мария Игнатова най-после показа къде е изчезнала. Блондинката е заминала на меден месец в Швейцария, става ясно от снимките ѝ в Инстаграм, пише Lupa.bg.

Кадърът е от езерото Лугано, на броени километри от границата на алпийската държава с Италия.

View post on Instagram
 


Припомняме, че бившата на Димитър Рачков вдигна сватба с Ивайло Цветков - Нойзи. Двамата сключиха брак преди месец. След това бе разкрита, че е Заекът в "Маскираният певец". Тя изпълни „По-полека" на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, като в началото на песента не си пролича гласът на блондинката, но в припева "лъсна" тембърът на Игнатова, който е трудно да бъде объркан, допълват още от сайта.

В последните два епизода Мария липсва от сцената. Миналата събота - на 16 октомври, един срещу друг се изправиха Носорогът, Букетът, Госпожицата, Гъбарко, Порцеланът и Прилепът, като и отпадна Порцеланът, под чиято дегизировка се изявяваше Дара Екимова.

Тази събота отново гледахме Госпожицата за втори път заедно със Самураят, Малинката, Перлата и Камъкът, но от Заекът няма следа. Това се случва за първи път в историята на предаването и явно заради Игнатова са си позволили да нарушат регламента, гадаят още от изданието.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Игнатова заряза Халваджиян и избяга от 'Маскираният певец'?