Автор
Весела Георгиева

Ето кои са най-щастливите дни през ноември

Последният месец на есента ни зарежда с енергия и положителни емоции. Но има няколко дати, които са особено силно заредени енергийно. Вижте кои са те!

5 ноември: имаме Новолуние в Скорпион и преход на Венера в Козирог

Изключително благоприятен ден, в който ще се случат две много важни събития. По време на подновяването на Луната в Скорпион нощната звезда ще бъде в перигей спрямо Земята, тоест ще се приближи до максималното възможно разстояние до нашата планета. Новолунието в Скорпион ще ви помогне да изхвърлите емоционалния си товар.
Преходът на Венера в знака Козирог също щени донесе положителни емоции. Венера ще ни научи да бъдем позитивни и ще ни даде увереност.

11 ноември: магията на Огледална дата
Използвайте деня, за да откажете да общувате с хора, които ви зареждат отрицателно. Светът в този ден ще бъде управляван от спокойната и премерена енергия на Двойката. Това е много благоприятно число за медитация и духовна практика. На огледалната дата 11.11 много хора ще могат да намерят смисъла на живота, да си поставят нови цели.



17 ноември: Марс се изправя срещу Уран
Конфронтацията е благоприятен аспект, особено ако участват Уран и Марс. Творческата енергия, генерирана от Уран, ще се обедини със силата на Марс. Денят е подходящ за важни решения, за пазаруване и за забавления. Ще справите и с най-трудните задачи.

18 ноември: в пика на метеорния поток Леониди
Леонидите са звезден поток, който значително подобрява активността ни – както физическа, така и интелектуална. В този ден ще можем да преодолеем абсолютно всичко. Старите обиди и негативизмът ще изчезнат. .


24 ноември: Меркурий преминава в Стрелец
Всъщност именно в Стрелец Меркурий се чувства много добре и свободна. Очакват ви невероятни финансови успехи. Много пари могат да спечелят тези, които не седят бездейно, а се опитват да направят възможно най-много. Това е добър ден за активност, общуване, сключване на сделки, търсене на работа.